Perlukan Bantuan? Customer Service melayani dan menjawab sebarang pertanyaan anda segera.
Home » Uncategorized » BEDARA – PENYEMBUR AROMATERAPI

BEDARA – PENYEMBUR AROMATERAPI

 • Ditambahkan pada: 27 April 2015
 • RM 20
 • Stock: Available
 • SKU:
 • Dilihat: 12699 kali
 • Kategori:
 • « Arahkan kursor mouse pada gambar untuk Zoom
 • « Klik gambar untuk Full Size
Related Products BEDARA – PENYEMBUR AROMATERAPI
SAKINAH ANTI STRESS
 • Stock: Available
 • SKU:
 • RM 60
 • AL IDRES – MINYAK HERBA SERBAGUNA
 • Stock: Available
 • SKU:
 • RM 30 RM 40
 • UPAH HAJI LENGKAP 2019
 • Stock: Available
 • SKU:
 • RM 1.700
 • Pesanan via SMS
  Anda boleh melakukan Pesanan melalui SMS dengan format sebagai berikut:
  Nama | Alamat Lengkap | Produk Yang Dipesan | Jumlah Pesanan sms ke 016 2267020
  Cash On Delivery (COD) / Walk in-cash and carrie
  Sila Datang ke Outlet/kedai kami yang beralamat di:
  MHI GROUP ENTERPRISE NO 30 - TINGKAT 2 , JALAN SETIAWANGSA 10 , 54200 TAMAN SETIAWANGSA KUALA LUMPUR
  PEMBORONG , STOKIS DAN PENGEDAR DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA, SABAH SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE . PENGAMAL PERUBATAN ISLAM DAN TRADISIONAL JUGA DIPERLUKAN

  Maklumat Detail Produk BEDARA – PENYEMBUR AROMATERAPI


  download

   

  MASIH TERCARI CARI CARA

  ” MANDI BUANG GANGGUAN” MENURUT ISLAM ?

  HARI INI KITA BERDEPAN DENGAN PELBAGAI MASALAH MASYARAKAT !

  PELBAGAI masalah termasuk gangguan penyakit fizikal , gangguan jin akibat perbuatan sihir. Di sini makhluk jin memasuki badan manusia bertujuan untuk menyakitkan tubuh fizikal dan gangguan emosi dan mental .

  Gangguan ini berlarutan dari gangguan diri sehingga kepada ahli keluarga,  kediaman , persekitaran orang sekeliling sering terjadi perasaan resah gelisah , murung , bimbang , dukacita dan penyakit jiwa yang kronik sehingga hilang rasa ketenangan dari jiwa umat islam.

  Al-Quran memperakui adanya jin-jin. Terangkum dalam golongan jin adalah iblis dan syaitan. Malah Al-Quran sendiri menyatakan Allah menjadikan jin lebih awal daripada Adam.al quran

  Gangguan jin-jin terhadap manusia adalah suatu hakikat yg tidak dapat kita nafikan. Allah s.w.t menjadikan makhluk jin berkemampuan berubah dari satu bentuk kepada satu bentuk yang lain dengan cepat kerana jasadnya yang halus. Kerana itu, mereka berupaya menyakiti manusia dengan memasuki kedalam badan manusia melalui cara halus.

  Jin-jin ini Allah jadikan di dalam berbagai bentuk, ada yang besar, tinggi, rendah, kecil dan sebagainya. Tetapi Allah memberikan keupayaan kepada mereka untuk mengecilkan jasad mereka dan memasuki tubuh badan manusia.

  Gangguan jin dan sihir boleh menyebabkan pelbagai masalah di luar jangkaan, seperti perkerjaan atau perniagan yang tidak menjadi. Kedai makanan yang tidak dimasuki pelanggan, rasa benci atau tidak suka pergi ke tempat kerja, anak-anak yang rajin belajar tiba-tiba menjadi malas dan tak berminat untuk pergi bersekolah .

  Semua usaha mencari rezeki terhalang. Ketika hendak berkerja, ada sahaja yang menghalang. Fikiran rasa sempit dan binggung dan tidak tahu menjalankan tugas. Tidak disenangi oleh kawan-kawan di tempat kerja  Sihir juga boleh menyebabkan hidup terpulau, dibenci oleh keluarga, ipar duai, mertua, adik beradik dan suami isteri.

  Jalan utama dalam meraihkan ketenangan hakiki di dunia dan di akhirat adalah dengan BERSOLAT & bermunajat kepada ALLAH swt.

  Maka perlunya kita kembali kepada ALLAH yang merupakan zat yang berhak dan layak merungkaikan dan kesulitan pada diri dan keluarga kita .

  Apa yg penting sifat istiqamah dan menjaga adab ketika berdoa serta keikhlasan menjadi pengukur penerimaan doa kita di sisi ALLAH bukannya merunggut, tidak sabar dengan ujian , bersalah sangka dengan ALLAH , TIDAK BERUSAHA BERIKHTIAR DENGAN CARA SYARAK .

  HIDUP AKU GELISAH JE , Gangguan sihir lagi ,

  TAK BOLEH TIDUR !! AKU MURUNG !

  NAK GUNA KAEDAH APA ? SAYA TAK PANDAI MENGAJI, BOLEH KE ?

  tak tahu lah nak buat macamana !!!

  Jom…Ikhtiar lah dengan

  145259049160000

  JOM KLIK VIDEO INI SEBENTAR..CARA ATASI MASALAH INI

  NUR AL HAFIZ bermaksud Cahaya Pemeliharaan

  “BEDARA” ini telah dibacakan 30 Juzuk Al Quran, Ayat Ayat Ar Ruqyah An Nabawiyyah, Ayat Ayat  Taawwuz ( Pelindung ), Ayat ayat Syifa’, Zikir , Selawat Dan Hizib Hizib Yang Muktabar

  Serta dilarutkan bersama bahan alam seperti Daun Bidara, Pati Aromaterapi terpilih  Dicampurkan Dengan Keberkatan Air Zam Zam.

  KHASIAT DAUN BIDARA UNTUK GANGUAN JIN & SIHIR

  IKHTIAR MENURUT KAEDAH ULAMA’ SILAM

  Dalil bahawa Daun Bidara & Ruqyah mengubati Sihir :

  43.-Tafsir-Ibnu-Katsir

  Ibnu Katsir dalam kitabnya apabila menafsirkan Surah Al Baqarah Ayat 102 – 130 berkaitan Syaitan yang memfitnah Nabi Sulaiman a.s bahawa baginda menggunakan Sihir bukan Mukjizat.

  Meriwayatkan bahawa yang paling bermanfaat dalam menghilangkan pengaruh sihir adalah dengan menggunakan apa yang diturunkan Allah s.w.t. kepada RasulNya untuk menghilangkan hal itu iaitu membaca al-muawwidzatian (al-Falaq dan an-Nas) dan Ayat Kursi kerana ayat-ayat itu dapat mengusir syaitan.

  02-AyatulKursi

  Al Qurtubi menceritakan daripada Syeikh Wahab Bin Munabbih untuk mengubati Sihir :

  “ Diambil 7 helai daun bidara ditumbuk halus lalu dicampurkan air dan dibacakan Ayat Kursi dan diberi minum pada orang yang terkena sihir tiga kali teguk dan baki airnya diguna untuk mandi ,Insya Allah akan hilang sihirnya”.

  daun-bidara

  “Dan diutamakan membaca Qul A’uzubil Falak ,Qul A’uzubirabinnas juga ditambah Ayat Kursi kerana ayat-ayat itu dapat mengusir Syaitan.”

  ( Tafsir Ibn Katsir ) ,( Tafsirul Quranil Azim )

  • Nukilan kata kata Syeikh Wahab Bin Munabbih ( seorang tabiin yang mahsyur ) ini telah menjadi rujukan ulama’ ulama besar dalam ilmu tafsir masing masing seperti Imam Al Qurtubi, Ibn Kathir , termasuk ulama hadis seperti Ibn Hajar Al Asqallani  yang menjadi dalil mereka dalam persoalan kaedah mengatasi masalah sihir .

  Berikut ini beberapa khasiat atau manfaat daun bidara:

  ziziphus_mauritania_lf

  1.Daun Bidara Dan Memandikan Jenazah

  Ummu ‘Athiyyah Rodhiyallohu ‘Anha berkata, “Nabi ﷺ pernah menemui kami sedangkan kami kala itu tengah memandikan puterinya (Zainab),

  lalu Nabi ﷺ bersabda: ‘ Mandikanlah dia tiga, lima, (atau tujuh) kali, atau lebih dari itu. Jika kalian memandang perlu, maka pergunakan air dan daun bidara.

  (Ummu ‘Athiyyah berkata, ‘Dengan ganjil?’ Nabi ﷺ, ‘Ya.’) 

  (H.R. al Bukhori 3/99-104, Muslim 3/47-48, Abu Dawud 2/60-61, an Nasa-i 1/266-267, at Tirmidzi 2/130-131, Ibnu Majah 1/445, Ibnul Jarud 258-259, Ahmad 5/84-85, 4076-4078.)

  2.Daun Bidara dan Wanita Haidh

  ‘Aisyah secara marfu’, “Salah seorang di antara kalian (wanita haidh) mengambil air yang dicampur dengan daun bidara lalu dia bersuci dan memperbaiki bersucinya. Kemudian dia menuangkan air di atas kepalanya seraya menggosoknya dengan gosokan yang kuat sampai air masuk ke akar-akar rambutnya, kemudian dia menyiram seluruh tubuhnya dengan air.

  Kemudian dia mengambil secarik kain yang telah dibaluri dengan minyak misk lalu dia berbersih darinya.” ‘Aisyah berkata, “Dia mengosokkannya ke bekas-bekas darah.”

  (H.R. Muslim no. 332 dari ‘Aisyah)

  DALIL AL QURAN (MANDI DALAM RAWATAN)tetesan-air

  Penggunaan air sebagai perubatan islam selari dengan firman ALLAH SWT mengikut kisah Nabi Ayub A.S dalam Surah Sad Ayat 42

  “ Maka Kami Kabulkan Permohonannya Serta Kami Perintahkan Kepadanya “ Hentakkanlah ( Bumi ) Dengan Kakimu ( setelah dilakukannya maka terpancarlah air , lalu kami berfirman kepadanya )

  “ Ini Air Sejuk Untuk Mandi Dan Minum ( bagi menyembuhkan penyakit mu zahir dan batin )

   

   

  DALIL AL HADIS (MANDI DALAM RAWATAN)1743747_438911432910230_502711337_n

  Rasulullah ﷺ bersabda diriwayatkan daripada Rafi’ Bin Khadij “ Demam Itu Merupakan Bahang Daripada Api Neraka , Maka Sejukkan Dengan Ia Dengan Air “ – Al Tirmizi

  Menurut kepada ke dua dua dalil tersebut , walaupun penggunaan nya hanya air kosong semata mata boleh merawat penyakit. Kita sebagai orang awam adalah lebih baik apabila air tersebut dibacakan dengan Al Quran , Ayat Ruqyah , Ayat Ayat Syifa , Doa Doa Penyembuhan kerana perubahan molekul terhadap air pasti menghasilkan molekul air yang cantik sekaligus ikhtiar usaha kita dalam menyembuhkan penyakit zahir dan batin dengan keyakinan aqidah kita bahawa penyembuhan tersebut daripada ALLAH SWT semata mata .

  ================================================

  TIDAK SEMUA ORANG BOLEH MILIKI PRODUK INI

  JIKA ANDA..

  • KATA PRODUK INI AJAIB, MAMPU BUAT APA SAJA. Sedangkan kita hanya ikhtiar dengan kaedah Perubatan Islam. Kuasa penyembuh hanya kepada ALLAH swt.
  • EGO! Tak perlu kepada sebarang ikhtiar bahkan menolak kaedah perubatan Islam.
  • TAK PERLU PADA RAWATAN IKHTIAR, walaupun diri, keluarga rasa ada gangguan. Bahkan rasa diri hebat.
  • TAASUB DENGAN UBAT-UBATAN yang tak selari dengan Islam.
  • SAMA KAN produk ini dengan yang lain kerana kaedah pembuatan, cara pelaksanaan dan bahannya lain.
  • DAH BELI SEBELUM NI. Tapi, takde perubahan pon?
  • Kalau belajar di sekolah pon kena ulang-ulang baru mahir. Ini pula rawat diri yang bertahun-tahun derita HANYA DENGAN SEBOTOL?

  ALHAMDULILLAH , Pengguna kami bermula daripada semua lapisan masyarakat.

  DR Pakar, Nurse, Pengarah  Jabatan, Pegawai Beruniform , Orang Berniaga, Pemilik Syarikat , Pemilik Kedai Makan,  Cikgu, Pelajar, Pekerja Kilang termasuk yang bukan islam tapi kena jaga adabnya .

  Wah!! Ramainya bermula  perubahan yang baik di sini, saya nak jugalah..

  Rileks, sabar…

  =================================================

  Siapa kah yang patut MILIKI produk ni ?

   • Sentiasa dibelenggu dengan gangguan ? tekanan ?
   • Rumahtangga sering bergolak ? tak tahu punca…
   • Selalu ternampak kelibat atau bunyi yang pelik ?
   • Rasa Sesak Nafas Bermula Maghrib Sehingga Subuh
   • Mengigau Di Waktu Tidur
   • Menjerit , Ketawa , Menangis Ketika Tidur

  • Rasa Tertindih Dengan Benda Yang Berat
  • Sering Mimpi Yg Menakutkan Dan Berulang Ulang
  • Mimpi Yang Memenatkan Seolah Olah Betul Yang Berlaku
  • Terdengar Suara Suara Yang Aneh , Spt Berjalan2 Atas Loteng , Guli , Buka Paip Tandas Dan Sebagainya.
  • Terserempak Dengan Kelibat Lembaga Di Dalam Atau Di Luar Rumah
  • Terdengar Suara Anjing Yang Sayu Sayup Luar Biasa
  • Terjumpa Binatang2 Yang Ganjil Dengan Banyak Di Dalam Rumah .Spt Lalat Hijau,Ulat Bulu,Belalang,Langau Dll
  • Berbau Busuk Spt Darah,Longkang Dll
  • Terasa Ada Makhluk Seolah Olah Memperhatikan Gerak Geri Kita
  • Badan Rasa Tidak Selesa , Di Tengkuk , Sakit Kepala , Apabila Berada Di Tempat Tertentu Dalam Rumah Atau Pejabat
  • Badan Terasa Tidak Selesa Dan Disahkan Normal Tetapi Tidak Normal
  • Suka Bersendirian  
  • Terdengar Bisikan Di Telinga
  • Tertahan Drpd Menyebut Nama Allah , Menyebabkan Tidak Boleh Membaca Al Quran Dan Solat
  • Sering Mengantuk  
  •  Runsing Dan Tekanan Yang Serius
  • Sering Seram Bersendirian
  • Pelajar / Tempat Yang Kena Histeria
  • Sukar Tidur Malam
  • Terjaga Ditengah2 Malam

  SOALAN : Mana Tuan Tahu Tanda Tanda Ni ?

  JAWAPAN KAMI : Petanda ada Gangguan Di Rumah Atau Di Pejabat  Ini diambil Daripada Petikan Kitab Assorimulbattar dan Wiqatul Insan oleh Imam Al Qurtubi. Beliau Ulama besar Ahli Sunah Wal Jamaah

  =================================================

  CIRI CIRI PRODUK BEDARA

  – BerKesan ikut kaedah dan pantang larangnya, InsyaALLAH
  – Wangian AROMATERAPI
  – Harga Amat Berpatutan di Pasaran
  – 100% Natural Organik
  – Mudah Dibawa
  – Jimat
  – Tak Beracun & Tiada Bahan Kimia
  – Pelbagai Guna
  – Formulasinya yang bersih dan suci

   

  APA MANFAAT NYA ?

  SEBAGAI IKHTIAR MEMOHON PERTOLONGAN DAN PERLINDUNGAN ALLAH SWT UNTUK

  • Pendinding Diri & Keluarga
  • Buat Mandian atau disembur dimana sahaja daripada sebarang bentuk gangguan kejahatan manusia , kejahatan jin dan syaitan .
  • Memulihkan Histeria
  • Melegakan Kemurungan & Emosi
  • Masalah Sukar Tidur 
  • Mengecas Semula Aura Diri Yang Positif
  • Menghasilkan Rawatan Yang Hebat Bagi Minda, Fizikal , Emosi Dan Aura Diri.
  • Sesuai untuk semua golongan diperingkat umur , semua jenis kulit dan boleh digunakan pada bila bila masa saja.

   

  Cara Penggunaan ?

  • Sediakan satu baldi di isikan air dan dicampurkan dengan sebotol BEDARA ini.

  • Pasangkan niat untuk memagar dengan memohon perlindungan dan keselamatan daripada ALLAH SWT

  • Bacakan Al Fatihah, Ayat Kursi , Surah Al Ikhlas , Surah Al Nas , Surah Al Falaq dan Selawat kepada Rasulullah ﷺ.

  • Buat bilasan mandi terakhir  ( Terpulang ikut kesesuaian masing masing )

  • Semasa mandi niat untuk menghalau dan mencegah daripada segala gangguan kejahatan manusia, sihir , jin dan syaitan .

  • Sebaik baiknya mandi hendaklah 2 kali sehari iaitu pagi dan sebelum maghrib ( ikut keadaan )

  • Jika perlu tambahkan garam bukit lagi dalam baldi mandian tadi.

   

  Peringatan Keselamatan :

  • Untuk Penggunaan luar sahaja :

            Penyembur dan mandi sahaja

  • JANGAN DILANGKAH
  • Selepas MANDI dilakukan, Jika terdapat tindakbalas agresif didalam kediaman atau tempat tersebut sila dapatkan bantuan daripada perawat pengamal perubatan islam yang bertauliah sahaja.

  =============================================

   

  HASIL TESTIMONI PENGGUNA -KISAH BENAR !!!

  DIRI , AHLI KELUARGA DAN KEDIAMAN

  test 4 test 2 14184278_1057641064284677_452954498087271472_n 14225346_1060535330661917_8495537241383789871_n 14225601_1057641107618006_3220354851482064159_ntest 1test 3

  =========================================

  Antaranya

  • Terasa ketenangan selepas membuat mandi

  • Berunsur pulih dari gangguan di dalam rumah dan diri

  • Tiada bunyi dan kelibat yang terlihat sebelum ini

  • Sentiasa menjaga tataterbit keluarga islam

  • Hubungan suami isteri dan keluarga bertambah erat

  • Dan sebagainya mengikut rezeki masing masing pengguna apabila Allah SWT mengizinkannya berlaku .

   

  Semoga Allah swt mengurniakan kita kesembuhan dan ketenangan selepas menggunakannya .

  Dari Abu Said Al-Khudri dan dari Abu Hurairah radhiallahu anhuma dari Nabi shallallahu ‘alaihi wasallam  bersabda:

  Tidaklah seorang muslim tertimpa suatu kelelahan, atau penyakit, atau kekhuatiran, atau kesedihan, atau gangguan, bahkan duri yang melukainya melainkan Allah akan menghapus kesalahan-kesalahannya (Dosa) kerananya.” (HR. Al-Bukhari no. 5642 dan Muslim no. 2573)

  Ketahuilah wahai saudaraku – Semoga Allah merahmati kita semua,telah menjadi ketetapan dari Allah Azza wa Jalla bahawa setiap manusia pasti akan mengalami sakit dan musibah dalam hidupnya. Maka berikhtiarlah untuk mengatasi masalah itu 

   

  Peringatan Keselamatan :

  • Untuk Penggunaan luar sahaja :

            Penyembur dan mandi sahaja

  • JANGAN DILANGKAH
  • Selepas penyemburan dilakukan, Jika terdapat tindakbalas agresif didalam kediaman atau tempat tersebut sila dapatkan bantuan daripada perawat pengamal perubatan islam yang bertauliah sahaja.

  PEGANGAN AQIDAH KITA :

  PENYEMBUR INI HANYA IKHTIAR DALAM PERUBATAN ISLAM

  KUASA PENYEMBUHAN HANYA PADA ALLAH SWT SEMATA MATA

  ” Kaedah ikhtiar Perubatan Islam ini telah kami rujuk kepada

  AHLI LEMBAGA PENASIHAT SYARIAH dan sokongan daripada berapa Badan Antarabangsa & PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA ( PPIM )   ” 

  11040166_1050552321638265_684458359_n

  tahfiz ruqyah nur alhafiz

  BACAAN 30 JUZUK AL QURAN TELAH DILAKUKAN OLEH BEBERAPA SEKOLAH MAAHAD TAHFIZ TERPILIH DAN BACAAN RUQYAH TELAH DILAKUKAN OLEH ASATIZAH (PARA USTAZ) YANG MENGAMALKAN PERUBATAN ISLAM BERTAULIAH

  BADAN SOKONGAN ANTARABANGSA DARIPADA :

  ============================================================

  beli-sekarang-pam-besarkan-payudara-terbaik

  Hasil Pengalaman Pesakit 

  • Bagi yang bermasalah / penyakit berat, disaran buat belian sekotak memandangkan tempoh rawatan perlu berterusan secara harian supaya kesannya lebih efektif.             ( boleh dicampur 2 jenis dalam 1 kotak buat mandian & pagar rumah )

  • Selain digunakan untuk diri sendiri, boleh juga diberikan kepada ahli keluarga yang lain dan rakan , jiran berdekatan .

  ( Niatkan sedekah, agar Allah swt meleraikan segala masalah kita . Apalah sangat bayaran sekotak jika dibandingkan dengan masalah yang kita hadapi dan berlarutan )

  • Disini kami juga berprihatin kepada masalah anda, maka kami akan memberikan tawaran khas iaitu

  • Kos Penghantaran Percuma ( Semenanjung Sahaja )

  Kalau ikutkan nilai kelebihan produk ini yang anda bakal dapat adalah lebih drpd nilai belian bahkan ada diskaun & bonus .

  Mana tidak nya, dengan PELBAGAI kelebihannya menjadi titik tolak perubahan kebahagian, kesihatan pada diri dan keluarga anda . Masih berbaloi kan ???

  =====================================================

  Produk Terhad !!!

  Bertindak Segera !

  =================================================

  BAGAIMANA NAK BELI?

   

  lakukan bayaran ke:

  Selepas bank in , sila SMS / WHATSAPP :

  • Nama LENGKAP
  • Alamat & POSKOD Penghantaran

  Whatsapps ” BEDARA ” ke http://nuralhafiz.wasap.my
  whatsapps “BEDARA” ke http://nuralhafiz.wasap.my
  whatsapps “BEDARA” ke http://nuralhafiz.wasap.my

  Atau

  Call terus : 016 226 7020
  call terus : 016 226 7020
  call terus : 016 226 7020

  Penghantaran akan dilakukan setelah bayaran disemak dan dalam masa 3 hari berkerja ( bergantung kepada tempat ) insyaAllah.

  PERINGATAN PENTING : DILARANG MENYALIN MANA MANA BAHAGIAN ARTIKEL , AYAT ISI KANDUNGAN WEBSITE INI DALAM APA JUA BENTUK DAN CARA SEKALI PUN, SEBELUM MENDAPAT KEBENARAN BERTULIS DARIPADA KAMI – HAK CIPTA TERPELIHARA

   

  10 komen for BEDARA – PENYEMBUR AROMATERAPI

  Postkan komen anda disini

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  * Copy This Password *

  * Type Or Paste Password Here *